Bryn

Bryn er mange kvinder (og mænd) et problem område - og samtidig er det yderst definerbart for en person. De rigtige bryn kan skabe en foryngende, slankende og opkvikkende effekt. Hos Lá-Gráce kan vi korrigere og rette dine bryn - eller definere nogle nye hvis du er foruden - så du får netop de bryn du altid har drømt om. Desuden kan du hos Lá-Gráce, modsat hos mange andre, få forskellige former bryn og hårstrå.

Hos Lá-Gráce kan du vælge imellem 3 forskellige slags bryn:

  • Hairstrokes (hårstrå), hvor der indlægges pigment i huden således at det ser ud som små hårstrå. Hver enkelte hårstrå tilpasses brynet og dets form, hvor farven kan være en eller to forskellige toner hårstrå. Det indlægges både store og små stå, eftersom vores mål er et realistisk og naturligt resultat.
  • Powder brows (skygge), er hvor pigmentet indlægges således at det synes som en skygge langs hele brynet, i alle hårstrå. Dette resulterer i et mere definerbart, naturligt bryn - der forstærker dine træk. Powder metoden kan gøre helt naturlig og fin - eller markant og pigmenteret.
  • 3D brows, er en kombination af de 2 foregående typer. Her indlægges der både pigment som hårstrå og pigment som skygge dertil. Enten som en supplering til dine egne bryn, eller for at skabe helt nye bryn.

Være opmærksom! Vi bruger pigmenter som er allergi-venlige, EU-godkente, miljøbevidste og 100% organiske, uden sprit, parabener, tungmetaller jernoxider og titanium oxid. Er du i tvivl om din hud kan tåle pigmenter, tilbyder vi en prik test 5-7 dage inden din behandling!

Inden du booker tid!

Læs vores vejledning om Permanent Makeup og lære om det er noget for dig.

Læs PMU Guide