Eyeliner

VIGTIG INFO: På grund af besvær med at tage billeder af eyeliner efter proceduren (øjet kan være meget hævet) har vi desværre ikke så mange før/efter billeder af eyeliner. Vi uploader flere billeder i nærmeste fremtid - når et par kunder har kigget forbi med færdig-healet resultatet! :-)

Hos Lá-Gráce kan du vælge forskellige muligheder, som fremhæver dine træk og indrammer dine øjne. Permanent eyeliner kan bruges til at definere og forstærke dine egne vipper, eller til at skabe illusionen af vipper, i tilfældet af få/ingen vipper. Permanent eyeliner kan også bruges til at korrigere øjne der sidder for tæt/langt fra, ikke er lige store eller ikke er lige åbne - da man med eyelineren kan snyde blikket.

  • Vippefortætning, er til dig der gerne vil forstærke effekten af dine vipper. Her indlægges pigmentet imellem vipperne, for at skabe illusionen om kraftigere og mørkere vipper.
  • Fin eyeliner eller mere markant eyeliner. En fin eyeliner ´bygges´ oven på vippefortætningen, som en tynd fin linje langs vippekanten. En mere markant eyeliner, er essentielt en tykkere/kraftigere version af den fine, hvor man ´bygger´ oven på vippefortætningen. Det er ikke så diskret som en fin eyeliner, og kan variere i tykkelse efter behov.
  • Vippefortætning og eyeliner kan også laves på den nederste vippekant.
  • Eyeliner med vifte, er enten den fine eller markante eyeliner med en fin vifte i øjekanten. Dette skaber en illusion om en bredere og mere sensuelt øje. Viften kan enten laves skarp og defineret, eller som ’smokey’ liner - alt efter om du ønsker et markant eller blødt look.
  • Permanent eyeliner kan laves i sort, grå, grøn, lilla eller lige den farve du ønsker dig.
  • Desuden laver Lá-Gráce også eyeliner på mænd - altså en såkaldt man-liner. Dette skaber tættere vipper og et mere defineret blik.

Være opmærksom! Vi bruger pigmenter som er allergi-venlige, EU-godkente, miljøbevidste og 100% organiske, uden sprit, parabener, tungmetaller jernoxider og titanium oxid. Er du i tvivl om din hud kan tåle pigmenter, tilbyder vi en prik test 5-7 dage inden din behandling!

Inden du booker tid!

Læs vores vejledning om Permanent Makeup og lære om det er noget for dig.

Læs PMU Guide