Læber

Hos Lá-Gráce tilbyder vi forskellige muligheder indenfor permanente læber og denne behandling er til dig der gerne vil have mere farve, korrigere usymmetriske læber eller få farven igen efter den er forsvundet med årene. Permanente læber skaber en synlig anti-age effekt, da pigmentet i læberne forsvinder med årene - derved er det en indikator for alder og sundhed. Med permanente læber for du din ´ungdom´ og ´sundhed´ tilbage.
Foruden dette, kan en permanent læbe behandling også bruges til at skabe en illusion om større eller symmetriske læber.

  • Lipliner er for dig der gerne vil have en fin og synlig definering af læbekanten.
  • Lipliner med skravering, er hvor man starter med en lipliner og arbejder så pigmentet gradvist ind og skaber dermed en toning effekt. Effekten kan justeres efter dit ønske og behov. Denne behandling er også ideel til at rette asymmetriske læber.
  • Fuldfarve eller læbetoning (powder effekt) Fuldfarve eller læbetoning (powder effekt) hvor pigmentet indlægges på hele læben, uden lipliner. Fyldfarve er en fulddækkende farve, hvilket skaber et synelig look. Hvor læbetoning er en diskret pigmentering af læberne, hvilket skaber en fin pudder effekt af farve på læben. Dette er ideel for dem der gerne vil have et naturlig og synligt look.

Området skal helst have ro i tiden efter behandlingen. Læberne er helet efter 3-5 dage og du får en salve med hjem, som skal bruge to gange dagligt i 7 dage. Undgå at klø og pil i det behandlede område, da dette kan efterlade huller i pigmenteringen - og spis helst med gaffel de næste 2 dage. Undgå blegende tandpasta i 14 dage.

Vær opmærksom på at, hvis du har forkølelsessår et par gange om året rådes du til at tage en forbyggende herpeskur (pilleform), for at klargøre området. Hvis du derimod har forkølelsessår mere end 4 gange årligt, kan dette skabe problemer for helingsprocessen - og er derfor ikke anbefalelsesværdigt.

Være opmærksom! Vi bruger pigmenter som er allergi-venlige, EU-godkente, miljøbevidste og 100% organiske, uden sprit, parabener, tungmetaller jernoxider og titanium oxid. Er du i tvivl om din hud kan tåle pigmenter, tilbyder vi en prik test 5-7 dage inden din behandling!

Inden du booker tid!

Læs vores vejledning om Permanent Makeup og lære om det er noget for dig.

Læs PMU Guide